FLEXIBEL DIGITAL BOKFÖRINGSBYRÅ

HOS OSS PÅ
SIFFERHJÄLPEN FÅR
DU SOM KUND:

 • Digital och enkel bokföring
 • Personligt engagemang
 • Kvalificerad rådgivning
 • Proffsigt bemötande
 • Sparar tid och pengar
 • Fria samtal

FLEXIBEL DIGITAL BOKFÖRINGS BYRÅ

HOS OSS PÅ
SIFFERHJÄLPEN FÅR
DU SOM KUND:

 • Digital och enkel bokföring
 • Personligt engagemang
 • Kvalificerad rådgivning
 • Proffsigt bemötande
 • Sparar tid och pengar
 • Fria samtal

DIGITAL

BOKFÖRINGSBYRÅ

MED PERSONLIGT ENGAGEMANG

Vill du ha hjälp med din bokföring av en erfaren och kunnig redovisningskonsult? Då har du kommit rätt.

Oavsett om du har ett litet eller medelstort företag så hjälper vi dig gärna med din bokföring. Hos oss får du alltid en personlig och engagerad redovisningskonsult.

Vi arbetar digitalt vilket minimerar pappershanteringen. Samtidigt förenklar och effektiviserar vi hela det administrativa arbetet för våra kunder – är det inte dags för dig att göra samma sak?

VI, EN BOKFÖRINGSBYRÅ SOM VILL GÖRA DITT FÖRETAGARLIV BEKVÄMT!

Helene Karlsson Vd och grundare av sifferhjälpen

Vi har nu under flera år arbetat med digitalisering och automatisering utav bokföringen. Utifrån den erfarenheten har vi tagit fram ett mycket effektivt arbetssätt för redovisningen åt våra kunder som visat sig spara otroligt mycket tid som tidigare lagts ner på onödig administration. Det innebär att du som kund endast behöver göra ett fåtal saker, Sifferhjälpen gör resten.

Tänk dig ett bord utan papper och utan kvittohögar som ska sorteras. Visst låter det bra?  Om ni också vill ha det så på ert företag kontaktar ni oss så hjälper vi er att komma dit! Er redovisning kommer att följa följande steg:

LEVERANTÖRS
FAKTUROR

Dina leverantörsfakturor skickas direkt till vårt ekonomiprogram, vi bokför, du godkänner fakturan för betalning.

Vi bokför utbetalningen och din reskontra är uppdaterad.

KVITTON

Du fotar alla dina kvitton i vår kvittoapp och de skickas automatiskt till bokföringen.

Vi bokför och betalar ut utlägg. Glöm borttappade kvitton i fortsättningen!

FAKTURERING

Du skapar dina kundfakturor direkt i vårt bokföringsprogram.

Vi bokför fakturorna och inbetalningarna. Din reskontra är uppdaterad. Vi påminner även vid behov om fakturorna är obetalda.

LÖN

Du registrerar frånvaro och avvikelser inför lönen i appen. Vi skapar lönebesked och gör utbetalningen till de anställda.

Vi lämnar in arbetsgivardeklarationen och betalar in skatt och sociala avgifter.

EN DIGITAL BOKFÖRINGSBYRÅ SOM VET VAD SOM GÄLLER

Alla som driver företag vet hur mycket det kan bli med att bokföra och hålla rätt på alla kvitton, fakturor, utbetalning av löner och så vidare. Det kan vara ett tungt arbete som istället kan läggas på att driva verksamheten framåt, så låt oss på Sifferhjälpen ta hand om bokföringen åt dig. Vi är experter när det kommer till bokföring och företagsekonomi och vi vet vad vi pratar om! Hos oss får du som kund digitala lösningar som gör det enkelt och smidigt för dig som företagare att bokföra snabbt och enkelt, samtidigt som du får all vår spetskompetens och mångåriga kunskap. Låter bra va? Kontakta oss så tar vi din bokföring till nästa nivå!

PERSONLIG REDOVISNINGSKONSULT

Hos oss på Sifferhjälpen jobbar 6 erfarna och kunniga redovisningskonsulter som alla har hjärtat på rätt ställe. Därför kan jag lova att de kommer att göra sitt yttersta för att underlätta ditt liv som företagare. En gång i kvartalet bokar vi en digital fika om du vill för att stämma av ditt företags bokföring och framtida behov.

FLEXIBEL DIGITAL BOKFÖRING

Trött på att samla kvitton och papper till din redovisningsbyrå? Hos oss är allt digitalt och du slipper allt pappersarbete. Vi hjälper till att göra din bokföring digital vilket kommer att spara mycket av din tid. Du kommer dessutom kunna vara var du vill i världen, kanske i Palma, men bara ett knapptryck ifrån oss. Smidigare kan det inte bli.

 

Möte hos sifferhjälpen

KONTAKTA MIG FÖR EN KOSTNADSFRI KONSULTATION

Anlitar du en annan redovisningsbyrå idag eller gör du jobbet själv? Om du vill byta till vår tjänst för digital bokföring är det enklare än du kanske tror. Vi hjälper dig kostnadsfritt att föra över din redovisning till oss. Dessutom hjälper vi dig att effektivisera din nuvarande administration.

Maila oss eller ring 076-837 67 67 redan idag – så gör vi företagandet effektivare tillsammans!

Helene Karlsson Grundare och VD

Helene Karlsson
Grundare och VD