Bokföring

___________________

Bokföring

_____________________

Ibland vill man bara koppla av…

Med hjälp av enkla, standardiserade rutiner sköter Sifferhjälpen bokföringsbyrå din löpande bokföring snabbt och effektivt. När du jobbar med oss kan du alltid förutse kostnaden, något vi tycker är en oerhört viktig ingrediens i det egna företagandet, och du kan själv överblicka din bokföring på Internet, när du vill.

Hur går det till?
Du samlar ihop bokföringsmaterialet; verifikationer, banktransaktionslista, faktura- och löneunderlag etc. och sänder dem till oss eller lämnar dem personligen. Du är självklart välkommen till något av våra kontor i Stockholm Vasastan, Nacka Strand, Trångsund eller Skokloster och du väljer själv hur ofta du vill ha bokföringen gjord, månadsvis eller var tredje månad. 

Sedan är det vår tur! Vi tillhandahåller bokföringshjälp precis så som du vill ha den och du behöver inte tänka mer på saken! Vi skickar ekonomirapporten till dig och gör bokföringen tillgänglig för dig på Internet. Vi fyller även i och skickar in moms- och ev. arbetsgivardeklarationer till skatteverket, i de fall det är aktuellt.

Naturligtvis har vi även tänkt på framtiden och ser fram emot att träffas ett par gånger per år för att diskutera företagets utveckling. Vi hjälper dig med investeringar, skatteplanering, pensionsförsäkringar etc.
Vi, en bokföringsbyrå som vill göra ditt företagarliv bekvämt!

12 + 15 =