Redovisningsbyrå i stockholm med
hjärtat på det rätta stället

Låt oss bli en del av ditt team

DIGITAL REDOVISNING i stockholm – vi gör det enkelt från början

”Trevligt bemötande, effektiva och snabba. Håller vad som lovas med bra priser.”

”Väldig hög service. Prisvärt. Kunskapsrika.”

ATT DRIVA FÖRETAG SKA VARA SÅ ENKELT SOM MÖJLIGT

Vår vision har alltid varit klar – vi vill förenkla livet för våra kunder. Det gör vi genom att hjälpa dig som företagare att spara in 70 % av den tid som idag vigs åt administration. Med vår tjänst för digital redovisning EASY TO GO får du en helhetslösning som gör företagandet effektivare – men med säkerheten bibehållen.

Helene Karlsson Vd och grundare av sifferhjälpen

SIFFERHJÄLPEN BOKFÖRINGSBYRÅ I STOCKHOLM

HELENE KARLSSON

NORRTULLSGATAN 6

113 29 STOCKHOLM

HELENE@SIFFERHJALPEN.SE

TELEFON: 0768 37 67 67

Helene Karlsson Vd och grundare av sifferhjälpen

VÄLJ RÄTT REDOVISNINGSBYRÅ I STOCKHOLM

VÄLJ RÄTT REDOVISNINGSBYRÅ I STOCKHOLM

Med rätt redovisningsbyrå tar du din verksamhet till nya höjder. Som kund hos Sifferhjälpen får du ett ekonomiteam som tar hand om siffrorna och redovisningen, så att du som entreprenör och företagare kan fokusera på kärnverksamheten istället.  

Redovisningen sker självklart 100 % digitalt och vi hjälper till att automatiserar och effektiviserar alla administrativa flöden som går för att du som företagare ska spara din tid.

Vi gör det med ett stort personligt engagemang då vi brinner för att spara tid åt våra kunder. Ju mer digital man blir ju viktigare blir även den personlig kontakten med kunderna tycker vi. Vårt moderna, nytänkande sätt i kombination med ett stort personligt engagemang har gjort oss till en av de bästa redovisningsbyråerna idag.

GÖR REDOVISNINGEN ENKEL MED RÄTT REDOVISNINGSBYRÅ

GÖR REDOVISNINGEN ENKEL MED RÄTT REDOVISNINGSBYRÅ

Att ta hjälp och anlita en erfaren redovisningsbyrå sparar otroligt mycket tid och energi för dig som företagare och entreprenör.

Att driva företag ska vara enkelt, så låt oss på Sifferhjälpen hjälpa dig med din redovisning.

Vi erbjuder digital redovisning som inte bara är smart, utan oerhört effektiv. Förr var redovisning och ekonomijobb ett tungrott arbete där allt skulle redovisas med stora buntar papper, men idag görs redovisning betydligt enklare med digitala tjänster. Är det så att du behöver hjälp med att digitalisera din redovisning? Det är inga problem, vi hjälper dig gärna med att göra din redovisning digital och effektiv!

KONTAKTA MIG FÖR EN KOSTNADSFRI KONSULTATION

Vi är redovisningsbyrån som kan Stockholm! Att driva företag i Stockholm öppnar upp för stora möjligheter – och för det krävs en stabil partner att luta sig mot. Med vår helhetslösning för digital redovisning gör vi företagandet enklare. 
Maila oss eller ring 076-837 67 67 redan idag – så gör vi företagandet effektivare tillsammans!

SIFFERHJÄLPEN REDOVISNINGSBYRÅ I STOCKHOLM

E-MAIL HELENE@SIFFERHJALPEN.SE

TELEFON 0768-37 67 67

SIFFERHJÄLPEN REDOVISNINGSBYRÅ I STOCKHOLM