Din digitala redovisningsbyrå i kalmar

Låt oss bli en del av ditt team

Kalmars digitala redovisningsbyrå som gör redovisning enkelt

”Trevligt bemötande, effektiva och snabba. Håller vad som lovas med bra priser.”

”Väldig hög service. Prisvärt. Kunskapsrika.”

ATT DRIVA FÖRETAG SKA VARA SÅ ENKELT SOM MÖJLIGT

ATT DRIVA FÖRETAG SKA VARA SÅ ENKELT SOM MÖJLIGT

Ända sedan start har vi haft samma vision – att förenkla livet för våra kunder. Vi erbjuder därför en personlig och automatiserad redovisning. Vårt mål är att du som företagare ska spara 70% av den tid som du ägnar åt administration idag. Allt med hjälp av vår digitala tjänst för redovisning, Easy To Go

Helene Karlsson Vd och grundare av sifferhjälpen

SIFFERHJÄLPEN BOKFÖRINGSBYRÅ I KALMAR

HELENE KARLSSON

KAGGENSGATAN 11

392 32 KALMAR

HELENE@SIFFERHJALPEN.SE

TELEFON: 0768 37 67 67

Helene Karlsson Vd och grundare av sifferhjälpen

VÄLJ RÄTT REDOVISNINGSBYRÅ I KALMAR

VÄLJ RÄTT REDOVISNINGSBYRÅ I KALMAR

Med rätt redovisningsbyrå blir livet som företagare mycket enklare. Som kund hos oss på Sifferhjälpen får du en erfaren redovisningskonsult som älskar siffror och som sköter redovisningen hela vägen från den löpande bokföringen till årsredovisningen.

Det innebär att du har en kontakt som verkligen kan ditt bolag. Vi levererar digital redovisning som är löpande avstämd och dessutom uppdaterad i realtid vilket gör vardagen enklare för dig som företagare i Kalmar, samtidigt som vi erbjuder personlig kontakt med stort engagemang.

Vi är traditionella när det kommer till kunskap, noggrannhet och att allt ska vara på plats i rätt tid – men med ny teknik ligger vi i framkant vad gäller digital redovisning i Kalmar. Därmed sparar vi både tid och pengar åt ditt företag om du lämnar din redovisning till oss!

GÖR REDOVISNINGEN ENKEL MED RÄTT REDOVISNINGSBYRÅ

GÖR REDOVISNINGEN ENKEL MED RÄTT REDOVISNINGSBYRÅ

Ta ett helhetsgrepp om din redovisning och anlita en redovisningsbyrå som vet vad de pratar om! På Sifferhjälpen är vi sex redovisningskonsulter som alla brinner för det vi gör.

Vi har många års erfarenhet utav redovisning och dessutom arbetar vi proaktivt, vi tycker om att ha kontakt med våra kunder. Vi tar hand om den löpande redovisningen i form av bokföring, momsdeklaration, bokslut, årsredovisning och deklarationer, plus mycket mer.

Ett helhetsupplägg när det kommer till redovisningen, kort och gott. Såklart arbetar vi digitalt, allt för att göra redovisningen så enkel och smidig som möjligt, så att du som företagare i Kalmar kan spara din tid som du idag lägger ner på onödig administration.

KONTAKTA MIG FÖR EN KOSTNADSFRI KONSULTATION

Ta hjälp av en redovisningsbyrå som kan Kalmar! Kalmar är en unik plats och för att driva företag krävs unika kunskaper. Vi hjälper dig med redovisning, skatterådgivning, lönehantering och andra företagsnära tjänster. 
Maila oss eller ring 076-837 67 67 redan idag – så gör vi företagandet effektivare tillsammans!

SIFFERHJÄLPEN REDOVISNINGSBYRÅ I
KALMAR

E-MAIL HELENE@SIFFERHJALPEN.SE

TELEFON 0768-37 67 67

SIFFERHJÄLPEN REDOVISNINGSBYRÅ I KALMAR