Väldigt hög service.
Prisvärt. Kunskapsrika.

LEVIN BYGG & DESIGN AB

BOKFÖR SJÄLV

TA HJÄLP MED BOKSLUT
OCH DEKLARATION

BOKFÖR SJÄLV

TA HJÄLP MED BOKSLUT OCH DEKLARATION

 

Vill du bokföra själv men behöver hjälp med bokslut och deklaration? Det kan vara så att det inte är så många transaktioner eller att verksamheten på annat sätt inte är speciellt komplex så att det inte tar alltför många värdefulla timmar från företagets kärnverksamhet. När det kommer till bokslut och deklaration kan det dock vara klokt att använda extern hjälp eftersom det finns många olika dispositioner och möjligheter som kan påverka inte bara företagets skattemässiga resultat utan också din egen lönsamhet som företagare.

Därför har vi utvecklat en tjänst för dig som vill bokföra själv där vi gör de mer komplexa delarna och går igenom bokslutet tillsammans med dig samt erbjuder support och avstämning om den löpande bokföringen.

Hör av dig till oss om du har valt den här vägen och vill ha hjälp med bokslut och deklaration!

VAD INGÅR I VÅR TJÄNST, BOKFÖR SJÄLV – HJÄLP MED BOKSLUT OCH DEKLARATION?

Kvartals- el halvårsvis avstämning av bokföringen

Telefonsupport

Bokslut, årsredovisning och deklaration

VI ÄR EN BOKFÖRINGSBYRÅ SOM VILL GÖRA DITT FÖRETAGARLIV BEKVÄMT!

EN DIGITAL BOKFÖRINGSBYRÅ MED PERSONLIG SERVICE

Hos oss får du som kund digitala lösningar som gör det enkelt och smidigt för dig som företagare att bokföra snabbt och enkelt, samtidigt som du får all vår spetskompetens och mångåriga kunskap. Låter bra va? Kontakta oss så tar vi din bokföring till nästa nivå!

PERSONLIG REDOVISNINGS
KONSULT

Hos oss på Sifferhjälpen jobbar 6 erfarna och kunniga redovisningskonsulter som alla har hjärtat på rätt ställe. Därför kan jag lova att de kommer att göra sitt yttersta för att underlätta ditt liv som företagare. Bokför du själv men behöver hjälp vid bokslutet så hjälper vi dig gärna.

FLEXIBEL DIGITAL BOKFÖRING

Trött på att samla kvitton och papper till din redovisningsbyrå? Vi kan hjälpa till att göra din bokföring digital även om du bokför själv vilket kommer att spara mycket av din tid. Smidigare kan det inte bli.

KONTAKTA MIG FÖR EN KOSTNADSFRI KONSULTATION

Hör av dig till oss om du sköter din bokföring själv idag men känner att du behöver hjälp med löpande avstämningar eller att upprätta bokslut och deklaration.

Maila oss eller ring 076-837 67 67 redan idag – så gör vi företagandet effektivare tillsammans!

Helene Karlsson
Grundare och VD