LÖNEHANTERING NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Bra och kompetent rådgivning där

kunskapen är hög.

Fredrik N

LÖNEHANTERING

NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Bra och kompetent rådgivning där

kunskapen är hög.

Fredrik N

DIGITAL

LÖNEHANTERING
MED PERSONLIGT ENGAGEMANG

DIGITAL

LÖNEHANTERING
MED PERSONLIGT ENGAGEMANG

LÅT OSS EFFEKTIVISERA ER LÖNEHANTERING

Den 25e närmar sig och alla på företaget ser fram emot lönedagen – utom du eller? Kanske saknar du fortfarande tidrapporter från några anställda, semesterdagarna stämmer inte eller tycker du helt enkelt att det är en tråkig uppgift? Om du tycker att lönehantering är ett tungt kapitel kan du ta hjälp av oss.

VI ERBJUDER DIG ETT SMART MOLNBASERAT LÖNESYSTEM

Även i de fall lönehanteringen är relativt liten så finns det många fördelar med att modernisera lönehanteringen. Vi erbjuder ett webbaserat lönesystem med allt från tidrapportering till utbetalning och bokföring som förenklar hela lönehanteringen för dig.

HUR UNDERLÄTTAR DET FÖR DIG SOM LÖNEANSVARIG?

När du och din redovisningsbyrå delar på arbetet med lönerna, sparar ni både tid och får bättre kontroll. De anställda tidrapporterar själva sjukdom, övertid och semester i löneappen eller på webben och som löneansvarig behöver du i princip bara godkänna tidrapporter och sedan utbetalningen i internetbanken – resten sköter vi.  De anställda kan också följa hela flödet, från tidrapportering till löneutbetalning, direkt i mobilen. Det innebär att hela er lönehantering blir effektiviserad. Smidigare kan det inte bli!

VARFÖR SKA DU TA HJÄLP MED FÖRETAGETS LÖNEHANTERING?

Lönehantering kan vara komplicerat vilket kräver hög kompetens och mycket tid för att sätta sig in i regelverket.  T.ex ska du hålla reda på semesterskulder, semesterersättningar, eventuella förmåner och förmånsbeskattning, se till att underlag för eventuella tjänstepensioner är rätt m.m. För de anställda är förstås av yttersta vikt att löner, semesterdagar, pensioner och eventuella andra förmåner behandlas korrekt. Genom att låta oss modernisera lönehanteringen underlättar du inte bara för dig själv utan säkerställer också att dina anställda blir nöjda den 25:e i varje månad och du själv slipper bekymra dig för om lönebeskeden är rätt.

VI ÄR EN BOKFÖRINGSBYRÅ SOM VILL GÖRA DIN LÖNEHANTERING BEKVÄM!

OUTSOURCA ERA LÖNER

Gör som Rebecca på Set Up:

Vi köper löneadministration på timme och vi får superbra hjälp. Det känns mycket tryggt att vi alltid kan vända oss till Sifferhjälpen och veta att vi får rätt. Rekommenderas varmt!

PERSONLIG LÖNEKONSULT

Hos oss på Sifferhjälpen jobbar 6 erfarna och kunniga konsulter som alla brinner för att hjälpa våra kunder. Därför kan jag lova att de kommer att göra sitt yttersta för att underlätta ditt företags lönehantering.

OUTSOURCING AV FÖRETAGETS LÖNER

Trött på att samla in kvitton och tidrapporter för att kunna räkna ut företagets löner? Hos oss är allt digitalt och du slipper allt pappersarbete vilket kommer att spara mycket av din tid. Smidigare kan det inte bli.

KONTAKTA MIG FÖR EN KOSTNADSFRI KONSULTATION

Är det dags för er att spara tid på er lönehantering, tveka inte att kontakta oss för att diskutera ett eventuellt samarbete gällande era löner.  

Maila oss eller ring 076-837 67 67 redan idag – så gör vi företagandet effektivare tillsammans!

Helene Karlsson

Helene Karlsson
Grundare och VD