Digital redovisning
Redovisa digitalt – 5 anledningar varför!

Ett modernt sätt att arbeta idag är att redovisa digitalt. Detta är ett smidigt tillvägagångsätt som sparar såväl tid som pengar. Att digitalisera bokföringen gör dessutom att du slipper allt stök med överfulla pärmar och lösa kvitton.
Vill du komma igång med att redovisa digitalt? Här har du fem starka argument till varför!

Molnbaserat redovisningsprogram

1. Först och främst lägger du över din redovisning till ett molnbaserat redovisningsprogram. Det innebär att du kommer ha åtkomst till alla dina underlag och rapporter var du än är, när du än vill. Är det sent på dygnet och ekonomiavdelningen har gått hem, inga problem!

Digitala leverantörsfakturor

2. För det andra så ser du till att dina leverantörsfakturor skickas digitalt direkt in i programmet. Varför inte attestera dina leverantörsfakturor från ett hotellrum på andra sidan jordklotet? Inga leverantörsfakturor blir liggande obetalda, allt finns digitalt i programmet.

Spara tid med digitala kvitton

3. För det tredje så är tiden förbi då du behövde leta efter dina kvitton flera veckor efter köpet. Du ser till att din kvittohantering digitaliseras genom att använda en smidig app. Där kan du fota och skicka kvittot direkt in i bokföringen. Härmed får du full koll på alla dina kvitton. Det sparar massor av tid och dessutom vet du att du får betalt för alla dina utlägg.

Koppla banken till redovisningssystemet

4. För det fjärde så kopplar du din bank till ditt redovisningssystem och du kan därmed få din bokföring uppdaterad i realtid. När du tar ut en resultatrapport är den aktuell, inte 3 månader gammal. Det förenklar dina beslut som du behöver ta i ditt företag!

5. Sist men inte minst: du sparar mycket tid, energi och i slutändan pengar!

Att komma igång med digital redovisning – det är enklare än du tror!
Börja spara tid och pengar omgående! Med våra tjänster för digital redovisning kommer vi att underlätta livet för dig som egen företagare och revolutionera sättet du sköter din redovisning och administration. Då du kan ha kontoret på fickan har du allt du behöver, när du behöver det, var du än befinner dig!
Vi på Sifferhjälpen hjälper dig att komma igång redan idag! Läs mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *