Med vår helhetslösning för digital redovisning får du hjälp med allt! Det enda du behöver göra själv är att skapa och attestera fakturor, skicka in kvitton genom appen, godkänna betalningar och tidrapportera inför lön. Resten sköter vi.

Vi använder Fortnox program för den digitala lösningen. Så här enkelt fungerar det:

Fakturering sker enkelt och smidigt genom Fortnox.  Du ger oss ett fakturaunderlag eller skapar själv enkelt fakturan i programmet. Givetvis hjälper vi dig att komma igång oavsett vilken väg du väljer.

Enkel och smidig kvittohanteringen genom Fortnox

Vi går igenom hur den digitala kvittohanteringen fungerar. Vi laddar ner kvittoappen och visar hur du enkelt och smidigt hanterar kvitton och reseräkningar i mobilen!  Vi digitaliserar dina utlägg, representationskvitton, traktamenten och milersättningar och gör utbetalningen vilket innebär att du slipper onödig administration.

Attest av leverantörsfakturor

Vi digitaliserar dina leverantörsfakturor vilket minskar pappersarbetet ytterligare. Därefter behöver du bara attestera dem i systemet, antingen på datorn eller i mobilen, för att säkerställa att vi inte betalar någon som inte ska ha betalt.

Inför lön tidrapporterar du enkelt genom löneappen.

Vi lägger upp rutiner för lönehanteringen och visar hur de anställda enkelt kan hämta sina lönebesked via BankID, i Fortnox App eller på webben. De anställda rapporterar sjukdom, övertid och semester med mera genom appen. Därmed kan de dessutom se innestående semesterdagar samt eventuell komp- eller flextid. Det medför att ansvarig chef får både överblick och kontroll genom attestfunktionen och att ha allt samlat digitalt på ett och samma ställe.

För att komma igång så träffas vi antingen på kontoret eller genom ett videosamtal. Då går vi igenom hur varje steg fungerar och tillsammans sätter vi upp de behörigheter som din redovisningskonsult behöver. Dessutom går vi igenom och visar hur Fortnox appen fungerar.

  •   Vi lägger upp ditt företag i Fortnox och laddar ner appen på din telefon.
  •   Vi går igenom hur faktureringen fungerar
  •   Vi lägger över dina leverantörsfakturor till ett digitalt flöde
  •   Vi lägger upp din kvittohantering digitalt
  •   Vi lägger upp lönerutinerna digitalt
  •   Vi registrerar behörigheterna hos skatteverket
  •   Vi registrerar behörigheten hos banken
När vi är klara och igång har du minimalt med administrativt arbete.
 
Så ta steget till Sifferhjälpens digitala helhetslösning redan idag.

Verkar det krångligt? Att byta är enklare än vad du kanske tror. Att flytta bokföringen till en digital lösning är kostnadsfritt och vi hjälper dig hela vägen. Sedan har du en bokföring i realtid, enklare hantering och en personlig redovisningskonsult som du kan bolla med och som sköter det löpande. Handen på hjärtat, om du hade den här lösningen istället för alla papper du hanterar idag hade du bytt tillbaka då? Vi trodde inte det heller, välkommen till Sifferhjälpen så lovar vi att förenkla din bokföring.

 

12 + 7 =