TJÄNSTER

Vi är en bokföringsbyrå i Stockholm, Kalmar & Torsås och utför allt inom ekonomi. Vi kan konsulteras för kortare punktinsatser eller ta oss an ditt företag som helkund

OM SIFFERHJÄLPEN

Vi är professionella ekonomikonsulter i Stockholm, Kalmar & Torsås med många års erfarenhet inom redovisning och vi tar oss an din ekonomi redan idag. Kontakta oss på 0768-37 67 67

KONTOR

Sifferhjälpen har sitt huvudkontor i Vasastan i Stockholm, och andra kontor runt Stockholm samt i Kalmar och Torsås. Hitta ett kontor och redovisningskonsulter nära dig här!

Referenser

”All bokföring, momsredovisning och deklarationer känner jag ligger i trygga händer hos Sifferhjälpen. Jag behöver inte tänka alls på det administrativa. Vi kan istället ägna oss åt det väsentliga och roliga – att planera och genomföra Svenska Kungsrallyt.”

Kjell Gehammar
Ansvarig Svenska Kungsrallyt AB

www.svenskakungsrallyt.se 

”Sifferhjälpen hjälper mig med allt inom bokföring, moms och deklarationer. Sedan jag bytte bokföringsbyrå har jag behövt ägna mindre tid själv på det administrativa trots att kostnaden har gått ned.Jag ser även min bokföring på internet så jag känner att jag får bättre koll än när jag bara fick en balans-och resultatrapport mailas.”

Morgan Petersson
Ågare JM Bygg och Isolering

”Kryssproduktion anlitar Sifferhjälpen för sin löpande bokföring, bokslut och deklaration. Arbetet sköts med noggrannhet, kunnighet och mycket proffsigt.”

Annika Florén Ström
Kryssproduktion
www.kryssproduktion.se

Kontakta oss!

8 + 13 =

 

KUNDER & REFERENSER

image_right_2

Vi har långvariga samarbeten med många nöjda kunder.

Referenser

 

Noggrannhet, kunnighet och mycket proffsigt

Annika Florén Ström

Kryssproduktion

All bokföring, momsredovisning och deklarationer ligger i trygga händer hos Sifferhjälpen

Kjell Gehammar

Ansvarig , Svenska Kungsrallyt AB

Sedan jag bytte bokföringsbyrå har kostnaden har gått ned

Morgan Petersson

Ägare, JM Bygg och Isolering

Förutsägbara kostnader!

Skräddarsydda avtal!

Personlig, effektiv service!