TJÄNSTER

Vi är en bokföringsbyrå i Stockholm,
Kalmar & Torsås och utför allt inom ekonomi. Vi kan konsulteras för kortare punktinsatser eller ta oss an ditt företag som helkund

OM SIFFERHJÄLPEN

Vi är professionella ekonomikonsulter i Stockholm, Kalmar & Torsås med många års erfarenhet inom redovisning och vi tar oss an din ekonomi redan idag. Kontakta oss på 0768-37 67 67

KONTOR

Sifferhjälpen har sitt huvudkontor i Vasastan i Stockholm, och andra kontor runt Stockholm samt i Kalmar och Torsås. Hitta ett kontor och redovisningskonsulter nära dig här!

Bokslut och deklaration

Slutet gott…

Sifferhjälpen som har specialiserat sig på redovisning i Stockholm, upprättar period-, kvartals-, halvårs- eller årsbokslut efter dina önskemål.
När du som kund gått igenom och godkänt bokslut och redovisning sänds dokumenten till Bolagsverket, alternativt till företagets revisor om sådan finns, för genomgång och underskrift.
Baserat på årsbokslut, vilket vanligtvis endast gäller aktiebolag, sammanställer vi årsredovisningen med protokoll från årsstämman. Vi sätter sedan samman deklarationen och sänder den till Skattemyndigheten.
… allting gott!

Kontakta oss!

14 + 5 =

Noggrannhet, kunnighet och mycket proffsigt

Annika Florén Ström

Kryssproduktion

All bokföring, momsredovisning och deklarationer ligger i trygga händer hos Sifferhjälpen

Kjell Gehammar

Ansvarig , Svenska Kungsrallyt AB

Sedan jag bytte bokföringsbyrå har kostnaden har gått ned

Morgan Petersson

Ägare, JM Bygg och Isolering