TJÄNSTER

Vi är en bokföringsbyrå i Stockholm,
Kalmar & Torsås och utför allt inom ekonomi. Vi kan konsulteras för kortare punktinsatser eller ta oss an ditt företag som helkund

OM SIFFERHJÄLPEN

Vi är professionella ekonomikonsulter i Stockholm, Kalmar & Torsås med många års erfarenhet inom redovisning och vi tar oss an din ekonomi redan idag. Kontakta oss på 0768-37 67 67

KONTOR

Sifferhjälpen har sitt huvudkontor i Vasastan i Stockholm, Kalmar & Torsås, och andra kontor runt Stockholm samt i Kalmar och Torsås. Hitta ett kontor och redovisningskonsulter nära dig här!

Bokföringshjälp, moms- och skattedeklarationer

Ibland vill man bara koppla av…

Med hjälp av enkla, standardiserade rutiner sköter Sifferhjälpen bokföringsbyrå din löpande bokföring snabbt och effektivt. När du jobbar med oss kan du alltid förutse kostnaden, något vi tycker är en oerhört viktig ingrediens i det egna företagandet, och du kan själv överblicka din bokföring på Internet, när du vill.
Hur går det till?
Du samlar ihop bokföringsmaterialet; verifikationer, banktransaktionslista, faktura- och löneunderlag etc. och sänder dem till oss eller lämnar dem personligen. Du är självklart välkommen till något av våra kontor i Stockholm Vasastan, Nacka Strand, Trångsund eller Skokloster och du väljer själv hur ofta du vill ha bokföringen gjord, månadsvis eller var tredje månad.
Sedan är det vår tur! Vi tillhandahåller bokföringshjälp precis så som du vill ha den och du behöver inte tänka mer på saken! Vi skickar ekonomirapporten till dig och gör bokföringen tillgänglig för dig på Internet. Vi fyller även i och skickar in moms- och ev. arbetsgivardeklarationer till skatteverket, i de fall det är aktuellt.
Naturligtvis har vi även tänkt på framtiden och ser fram emot att träffas ett par gånger per år för att diskutera företagets utveckling. Vi hjälper dig med investeringar, skatteplanering, pensionsförsäkringar etc.
Vi, en bokföringsbyrå som vill göra ditt företagarliv bekvämt!

Prisexempel
För ett litet företag (15 verifikat per månad ) behöver vi ca 1 timme per månad för bokföringshjälp, dvs ca 550 kr per månad.

Kontakta oss!

1 + 1 =

 

KUNDER & REFERENSER

image_right_2

Vi har långvariga samarbeten med många nöjda kunder.

Referenser

 

Noggrannhet, kunnighet och mycket proffsigt

Annika Florén Ström

Kryssproduktion

All bokföring, momsredovisning och deklarationer ligger i trygga händer hos Sifferhjälpen

Kjell Gehammar

Ansvarig , Svenska Kungsrallyt AB

Sedan jag bytte bokföringsbyrå har kostnaden har gått ned

Morgan Petersson

Ägare, JM Bygg och Isolering